top of page

Celebration ST

S&T Group organiseert in zowel nieuwstraat 125, lede (een veelzijdig en moduleerbare locatie) als op externe locaties en in het buitenland teambuildings, bedrijfs- en personeelsfeesten, persvoorstellingen en productlanceringen, walking & seated dinners, seminaries, fotoshoots, filmopnames en modeshows. 

Teambuilding

Celebration ST, van S&T Group heeft een groot aanbod in teambuilding activiteiten om de samenwerking binnen teams een boost te geven. Een goede samenwerking ontstaat niet alleen op de werkvloer en daarom zijn teambuilding activiteiten een effectieve manier om het groepsgevoel te versterken. We laten de collega's buiten hun comfortzone stappen, maar wel op een diverterende en educatieve manier. Zo gaan collega's elkaar op een nieuwe manier elkaar leren kennen en gaat dit onbewust ook na de sessie de communicatie op het werkvloer stimuleren en de band binnen en team versterken. 

Tijdens de teambuildings is het o.a. mogelijk om groepsessies te plannen met de sportexpert van Healthy & Fit. Onze sportactiviteiten zijn fun workouts waarbij conditie, balans, kracht en explosiviteit aan bod komen. Een echte boost voor je lichaam, maar ook een boost voor het teamverband!

Daarnaast organiseren we ook Fototherapie sessies. Deze therapie is onder andere gericht op mensen die hun zelfvertrouwen willen vergroten, maar kan ook gericht op andere probleempunten. Na de sessies behoud je ook geweldige teamfoto's en portretten, die je eventueel ook op je website kunt gebruiken.  

Studio de tournage

Fototherapie

Bij S&T Group bieden we verschillende diensten aan om onze klanten te helpen hun volledige potentieel te bereiken, waaronder fototherapie. Fototherapie is echter inderdaad niet gerelateerd aan de behandeling van huidaandoeningen, maar is een vorm van fotografie die kan worden gebruikt om personen te helpen hun zelfvertrouwen te vergroten en hun problemen te overwinnen.

 

Onze getalenteerde fotograaf Soumiya Mommen biedt fototherapiesessies aan die zijn ontworpen om personen te helpen hun innerlijke kracht te ontdekken en hun ware schoonheid te omarmen. Door middel van een professionele fotoshoot en begeleiding van Soumiya, kunnen klanten hun persoonlijke uitdagingen overwinnen en zichzelf volledig uitdrukken.

 

Of u nu worstelt met lichaamsbeeldproblemen, het overwinnen van trauma's, het verbeteren van relaties of het bevorderen van persoonlijke groei, Soumiya biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin u uw doelen kunt bereiken. Met haar expertise en passie voor fotografie, zal Soumiya u begeleiden om uw volledige potentieel te bereiken en u helpen uw leven te transformeren.

 

Bij S&T Group geloven we in het ondersteunen van onze klanten op elke stap van hun reis naar persoonlijke groei en welzijn. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe Soumiya Mommen en ons team u kunnen helpen uw volledige potentieel te bereiken.

Na een fototherapiesessie met Soumiya Mommen gaan klanten ook naar huis met prachtige foto's van henzelf die ze professioneel kunnen gebruiken. Deze gepersonaliseerde fotografie-ervaring kan ook helpen om klanten zich meer op hun gemak te laten voelen voor de camera, wat een waardevolle troef kan zijn voor sollicitatiegesprekken, sociale media en professionele websites. Bij S&T Group zijn we trots om diensten aan te bieden die onze klanten helpen hun zelfvertrouwen te ontwikkelen en hun volledige potentieel te bereiken, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Fototherapie Soumia Mommen - S&T Group.jpg

Maak je graag gebruik van onze locatie in nieuwstraat 125, Lede voor een teambuilding, beurs, vergadering enz.? Contacteer ons dan voor meer informatie. 
 

Lees ook onze gebruiksvoorwaarden. 

bottom of page