top of page

S&T Group helpt lokale handelaars

Bijgewerkt op: 14 feb. 2023

S&T Group organiseert begin maart een marketing opleiding voor lokale handelaars uit Lede en omgeving.



Dankzij deze training leert de handelaar de basisprincipes van marketing kennen. Daarnaast krijgt hij ook handige tips die grote bedrijven toepassen en die ook toepasbaar zijn voor KMO’s of zelfstandigen. Het ideaal moment om te netwerken met handelaars uit de buurt en je business te boosten.



Lokale handel stimuleren


Het is hoe langer hoe meer opvallend dat lokale fysieke winkels niet meer zo goed werken als vroeger. Sommigen zijn niet mee met de digitale transformatie, anderen passen hun communicatie of producten niet aan de lokale noden van de burgers. S&T Group gelooft erin dat deze lokale handelaars nog altijd een groot potentieel hebben op de handelsmarkt.



« Lokale handelaars zijn niet meer mee met de nieuwste trends en hun manier van handelen beantwoordt niet meer aan de noden van het consumentengedrag.» Sila Azzouz, Marketing Communicatie & Business Development Expert


Lokale handelaars blijven een groot meerwaarde hebben tegenover de online concurrenten of ketens in de steden: beleving van het shoppen, de persoonlijke service, de kwaliteit van zorgvuldig geselecteerde producten door de gepassioneerde handelaar, een lokaal product, enz.


Dankzij de opleiding van S&T Group kunnen lokale handelaars hun business herboosten.De opleiding is gericht naar lokale handelaars uit Lede en omgeving, maar is ook perfect voor studenten, of jonge marketeers die de basis van marketing willen


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page