DAG 1: De basisprincipes van marketing
die we niet mogen vergeten!

Één van de grootste problemen van ondernemers en marketingmanagers is het vergroten van de zichtbaarheid van hun organisatie en opvallen tussen de concurrentie. Bedrijven staan ​​soms machteloos tegenover de rivaliteit op de markt en reuzen in dezelfde sector. Om als organisatie op te vallen, vermenigvuldigen sommige organisaties hun communicatie-acties om zo beter op te vallen bij hun hun prospects. Echter, grote bedragen investeren in marketing of communicatie is niet direct de oplossing. Tijdens deze training ontdek je de belangrijkste bouwstenen en pilaren die jouw bedrijf, klein of internationaal, tijd en geld zullen doen besparen. 

 

DAG 2: Digital Marketing

Bijna 90% van het aankoopprocessen vindt plaats op het internet.

Digitale transformatie is primordiaal om het bestaan van jouw organisatie te garanderen. Het is ook niet voldoende om gewoon een website, e-letters of Facebook-account te hebben. Digitalisering is meer dan dit! Ontdek tijdens deze training aan de hand van praktische voorbeelden hoe je de ROI van je organisatie kunt optimaliseren via digitale marketing.


DAG 3: SEO/SEA

Wat betekent een goede SEO voor jouw website? Wat zijn keywords, meta-gegevens, backlingking, enz. ? Hoe kan je je verkoop stimuleren met een goede SEO-strategie? Deze opleiding onthult de geheimen van SEO en SEA.


DAG 4: Marketing & Communicatie 360°

Alle mogelijke communicatie- en marketing-acties, zowel online als offline, worden in overweging gebracht, om een effectief en efficient plan op te stellen om een langetermijnvisie voor jouw bedrijf te garanderen. Ontdek tijdens deze training hoe je een 360° strategie voor jouw project of bedrijf best kunt uitwerken. 


DAG 5: Content Marketing

Contentmarketing is veel meer dan alleen het creëren van inhoud. Het is een strategie die, door middel van toegevoegde waarde en relevante inhoud, ernaar streeft nieuwe potentiële klanten aan te trekken en deze omzetten in klanten. Tijdens deze training ontdek je door praktische oefeningen de geheimen van experts in Content Marketing.

 

 
Inschrijven!

Marketing, de sleutel tot succes!

Image de William Iven

TRAINING
FUNDAMENTALS OF MARKETING

Wil jij...

  •  meer winst genereren door jouw product/dienst of merk succesvol in de kijker te zetten?

  •  perfect leren inspelen op de wensen, vragen en noden van potentiële klanten?

  •  minder geld en tijd verliezen door je skill set aan te vullen met marketingexpertise?

  •  meer kennis hebben van de markt en actuele trends om zo meer winst te generen?

  Certificaat
 

  Online
 

  5 dagen
 

  €289

V-S&T-Group.png
V-S&T-Group.png
V-S&T-Group.png
V-S&T-Group.png
GETUIGENIS
Tom Van den Steen
Zaakvoerder, VDS & Partners
GETUIGENIS
Tiffany Dubois
Product Manager, Isfi