top of page

ma 14 okt

|

Fundamentals of Marketing

Fundamentals of Marketing

Ontdek de sleutel tot marketing succes met onze Fundamentals of Marketing-opleiding. Leer essentiële principes toe te passen met real-world cases en ontdek hoe kleine aanpassingen grote impact kunnen hebben op je omzet. Klaar om je marketingstrategieën naar nieuwe hoogten te tillen?

Fundamentals of Marketing
Fundamentals of Marketing

Tijd en locatie

14 okt 2024, 12:00 CEST – 18 okt 2024, 13:00 CEST

Fundamentals of Marketing

Over het evenement

DAG 1: De basis van marketing die we niet mogen vergeten! 

Een van de grootste uitdagingen voor ondernemers en marketeers is het vergroten van de zichtbaarheid van hun organisatie en het zich onderscheiden van de concurrentie. In deze training ontdek je de belangrijkste elementen die je bedrijf, klein of internationaal, tijd en geld kunnen besparen.

DAG 2: Digitale marketing Bijna 90% van de aankoopprocessen vinden online plaats.

Digitale transformatie is essentieel om het voortbestaan van je organisatie te waarborgen. Leer tijdens deze training, aan de hand van praktische voorbeelden, hoe je het rendement op investeringen van je organisatie kunt optimaliseren met digitale marketing.

DAG 3: SEO/SEA Wat betekent goede zoekmachineoptimalisatie voor je website? 

Wat zijn zoekwoorden, metagegevens, backlinking, enz.? Ontdek de geheimen van SEO en SEA en hoe je met een goede strategie je verkoop kunt stimuleren.

DAG 4: 360° Marketing en communicatie 

Alle mogelijke marketing- en communicatieacties, zowel online als offline, worden overwogen om een effectief en krachtig plan op te stellen voor een langetermijnvisie van je bedrijf. Leer tijdens deze training hoe je het beste een 360° strategie kunt ontwikkelen voor je project of bedrijf.

DAG 5: Contentmarketing 

Contentmarketing gaat verder dan alleen het creëren van inhoud. Het is een strategie die met toegevoegde waarde en relevante inhoud tot doel heeft nieuwe potentiële klanten aan te trekken en om te zetten in klanten. Ontdek tijdens deze training de geheimen van contentmarketingexperts door middel van praktische oefeningen.

Tickets

  • Fundamentals of Marketing

    € 390,00
    +€ 9,75 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page