top of page
Style salle de bains
Vélo

Exclusive Windows

Ontdek de hoogste kwaliteit ramen, deuren, poorten en meer bij Exclusive Windows - gelanceerd door S&T Group in 2022. Onze Europese B2B klanten genieten van topkwaliteit producten tegen de meest aantrekkelijke prijzen - tot wel 60% goedkoper dan de huidige marktprijs. Wij garanderen dat de kwaliteit van onze producten niet wordt aangetast, maar door onze expertise in marketing, beleid en bedrijfsstructuur hebben we een eenvoudig en efficiënt proces ontwikkeld om de kosten te minimaliseren. Zo kunnen wij u de hoogste kwaliteit ramen, deuren en meer bieden tegen prijzen die u elders niet zult vinden. 

Bij Exclusive Windows is maatwerk de norm. Ons team van experts werkt nauw samen met onze klanten om de perfecte ramen, deuren en poorten te creëren die precies aan hun behoeften voldoen. Onze efficiënte en gestroomlijnde productieprocessen stellen ons in staat om uw producten binnen 4 à 6 weken gratis in heel Europa te leveren (onder bepaalde voorwaarden). Wij geloven dat het verkrijgen van hoogwaardige en op maat gemaakte producten niet duur hoeft te zijn en daarom bieden wij u onze producten tegen de meest aantrekkelijke prijzen op de markt.

 

Scroll naar onderaan de pagina om onze inspirerende catalogi te bekijken en om meer te weten te komen over de hoogwaardige en op maat gemaakte producten die we bieden bij Exclusive Windows.

Onze catalogen

We hebben voor al onze producten verschillende uitgebreide catalogen in 10 verschillende talen. Klik op de onderstaande beelden om je cataloog te downloaden. 

bottom of page