top of page

Maak je Business bekend dankzij NFC technologie!

Eenvoudig Delen, Snel Verbinden

Welkom bij de toekomst van connectiviteit! Bij S&T Group hebben we een revolutionaire manier gevonden om jouw website, social media en andere belangrijke gegevens te delen met je klanten en potentiële klanten - NFC-technologie.Wat is NFC?

Near Field Communication (NFC) stelt apparaten in staat draadloos informatie uit te wisselen wanneer ze dicht bij elkaar worden gebracht. Het is de technologie die wordt gebruikt in betaalkaarten, openbaar vervoer kaarten en nu ook in onze sleutelhangers!
Waarom NFC?

Met NFC maak je het delen van informatie makkelijker dan ooit. Geen gedoe met QR-codes of het handmatig invoeren van webadressen. Klanten hoeven alleen maar hun smartphone in de buurt van onze NFC-sleutelhanger te houden om direct toegang te krijgen tot jouw online aanwezigheid.


Hoe werkt het?

  1. Bestel een Sleutelhanger: Bestel een van onze speciale NFC-sleutelhangers die eenvoudig aan sleutels, tassen of portemonnees kunnen worden bevestigd.

  2. Programmeer Klantgegevens: Wij programmeren de NFC-sleutelhanger met de gegevens van jouw bedrijf - jouw website, sociale media links en andere belangrijke informatie.

  3. Verspreid aan Klanten: Geef de geprogrammeerde sleutelhangers aan jouw klanten en zie hoe eenvoudig het is voor hen om verbinding te maken met jouw online wereld.

Voordelen:

  • Snel en Gemakkelijk: Geen gedoe met het typen van lange webadressen. Klanten tikken gewoon met hun smartphone op de sleutelhanger en zijn direct verbonden.

  • Verhoogde Zichtbaarheid: Maak jouw online aanwezigheid direct beschikbaar voor klanten, waardoor de kans groter wordt dat ze zich verbinden en contact met je opnemen.

  • Meetbaar Resultaat: Volg het aantal interacties met jouw online platforms via de NFC-sleutelhangers en meet het succes van je marketinginspanningen.

Bestel Nu en Test het Zelf!

Wil je de kracht van NFC-technologie ervaren? Bestel vandaag nog een van onze sleutelhangers en ontdek hoe eenvoudig het is om in contact te komen met je klanten!


Neem Contact op

Heb je vragen over onze NFC-sleutelhangers of wil je meer informatie over hoe ze jouw bedrijf kunnen helpen groeien? Neem gerust contact met ons op!


17 vues0 commentaire

Comments


bottom of page