1 beeld spreekt meer dan 1000 woorden! 

Broadcast Video Camera

TRAINING
Foto & Video Marketing

Wil jij...

  •  meer winst genereren door  de juiste  beeld- en videoconsent te maken?

  •  perfect leren inspelen op de wensen, vragen en noden van potentiële klanten?

  •  minder geld en tijd verliezen door te leren hoe je goede foto's en video's kunt maken?

  •  meer kennis hebben van beeld- en videomarketing om zo meer winst te generen?

V-S&T-Group.png
V-S&T-Group.png
V-S&T-Group.png
V-S&T-Group.png

  Certificaat
 

  Praktijk in studio
 

  1 dag: 28/11
 

  €130
Inschrijving voor 15/11 

 
€230 
Inschrijving na 15/11

Inschrijven
GETUIGENIS
Tom Van den Steen
Zaakvoerder, VDS & Partners

Tijdens onze foto en videomarketing training leer je de basisprincipes om goede beeldmateriaal te produceren. Het biedt jou en praktische en actuele aanpak voor het bedenken, produceren en communiceren van foto's en video's. Daarnaast krijg je ook handige tips en leer je over de actuele trends rond beeld en video. Je ontdekt ook via welke platformen je ze best kunt distribueren en hoe je meer views, shares & interactie genereert. 

Tijdens het tweede deel van de opleiding kan je praktische te werk gaan in onze infitiny studio van S&T Group. Michael Dehaspe zal jullie leren hoe goede beeldmateriaal produceren en hoe omgaan met licht. Ook zal je leren hoe je met dronebeelden een video krachtiger kunt maken. 

​​
 

Voor wie

Deze training is voor iedereen die foto's en video's professioneel wilt leren produceren (fotografen, cameraman, (content)marketeers, communicatiespecialisten en social media specialisten)  

 

Trainers

 

 

 

 

 

Sila Azzouz - S&T Group.jpg

Sila Azzouz is een expert in marketing & business development en zal jullie alles vertellen over het belang van foto en video binnen een sterke marketingstrategie.  

 

Michael Dehaspe is een bekende Belgische fotograaf en cinematograaf met meer dan 30 jaar ervaring! Hij vertelt jullie de geheimen van een fotograaf om ook in de moeilijkste momenten van een shoot de beste foto's en filmbeelden te maken.  

Michael Dehaspe S&T Group.jpeg