Een taal opent je veel deuren!

Temple Backpack Traveler

THE BEST TRAVEL EXPERIENCE

Beleef dankzij S&T Group je reis op een unieke en intense manier. Op de culturele groepsreizen van S&T Group ontdek je de wereld met de beste reisleiders en in goed gezelschap. Een reis waarvan je rijker terug komt!

Ontdek hieronder de reizen die we aanbieden! 

V-S&T-Group.png
V-S&T-Group.png
V-S&T-Group.png

Taalreizen
 
Cultuurreizen
 
Business & Netwerkreizen 
 

Hoe leer je het best?

Door op een locatie zelf te zijn en buiten je normale levenssfeer te zitten, kan je beter relaxen en op een aangename ervaring nieuwe zaken leren. Reizen van S&T Group zijn een verrijking voor je geest en lichaam.

Taalreizen:

De ideale manier om op een leuke manier een taal te gaan toe te passen. Je kan onze taalreizen ook altijd combineren met één van online taaltrainingen

Tijdens al onze reizen kan je vrijblijvend deelnemen aan onze gratis interactieve taallessen. Want om te reizen heb. je talen nodig en dankzij onze reizen leer je ze niet enkel toe te passen, maar leer je ook nieuwe zaken die jou het verblijf aangenamer zullen maken. 

Cultuurreizen:

Vanuit België wordt je tijdens heel de reis begeleid door een reisgids. Zo kan je vrijblijvend deelnemen aan culturele activiteiten en wordt je tijdens heel de reis verrijkt aan culturele informatie omtrent de locatie die je gaat bezoeken. 

Business & Netwerkreizen:

S&T Group organiseert ook uitsluitend voor professionelen, business & Neterkreizen. Dit geeft je de gelegenheid om op een aangename manier je businessrelaties te vergroten.  
Contacteer ons voor meer informatie.