top of page

Celebration ST

S&T Group organiseert in zowel nieuwstraat 125, lede (een veelzijdig en moduleerbare locatie) als op externe locaties en in het buitenland teambuildings, bedrijfs- en personeelsfeesten, persvoorstellingen en productlanceringen, walking & seated dinners, seminaries, fotoshoots, filmopnames en modeshows. 

Réunion d'équipe
Réunion d'équipe

Teambuildings

Celebration ST, van S&T Group heeft een groot aanbod in teambuilding activiteiten om de samenwerking binnen teams een boost te geven. Een goede samenwerking ontstaat niet alleen op de werkvloer en daarom zijn teambuilding activiteiten een effectieve manier om het groepsgevoel te versterken. We laten de collega's buiten hun comfortzone stappen, maar wel op een diverterende en educatieve manier. Zo gaan collega's elkaar op een nieuwe manier elkaar leren kennen en gaat dit onbewust ook na de sessie de communicatie op het werkvloer stimuleren en de band binnen en team versterken. 

Tijdens de teambuildings is het o.a. mogelijk om groepsessies te plannen met de sportexpert van Healthy & Fit. Onze sportactiviteiten zijn fun workouts waarbij conditie, balans, kracht en explosiviteit aan bod komen. Een echte boost voor je lichaam, maar ook een boost voor het teamverband!

Daarnaast organiseren we ook Fototherapie sessies. Deze therapie is onder andere gericht op mensen die hun zelfvertrouwen willen vergroten, maar kan ook gericht op andere probleempunten. Na de sessies behoud je ook geweldige teamfoto's en portretten, die je eventueel ook op je website kunt gebruiken.  

Image de Luke Lung

Travel Experience

TAALREIZENBen jij van plan om een nieuwe taal te leren of volg je al taaltrainingen bij S&T Group? Kies er dan voor om je taalniveau te boosten via onze taalreizen! Een taalreis is de leukste, avontuurlijkste en meest effectieve manier om een vreemde taal sneller te leren spreken.

SPORTTRAININGEN REIZEN
Wist je dat een werknemer die aan lichaamsbeweging doet veel productiever is. Dit kan een aanzienlijke omzetstijging voor de onderneming betekenen. 
 

NETWORK & MARKETING BUSINESS TRIP

Zin om een van onze opleidingen te volgen in het buitenland? Dat is zeker mogelijk! Deze business trips worden gecombineerd met netwerkmomenten en meerdere welzijnsmomenten om in een nog betere sfeer een boost te geven aan je kennis en aan je zelfstandige activiteit. 

Touristes
networking

Personeelsfeesten

Wij organiseren jouw personeelsfeest op maat en in het gewenste thema. Daarnaast zorgen wij ook voor alle nodige communicatie zowel voor als tijdens het event.  Bekijk je graag foto’s van vorige happenings? Ga dan naar onze social media pagina, Celebration ST.

bottom of page